Hoveniers_GreenMax

HOVENIERS

Bomen leven, zijn onze longen en dienen ook als een airconditioning in de bebouwde omgeving. Daarom zijn bomen onmisbaar in onze leefomgeving. Helaas is de levensverwachting van een gemiddelde stedelijke boom is in de praktijk slechts tien jaar. Deze bomen dragen daarmee niets bij aan het stadsklimaat, de biodiversiteit en de klimaatadaptie. Volwassen, functionele bomen zijn de meest natuurlijke oplossing om de gevolgen van klimaatverandering in de openbare ruimte te beperken.

Groene openbare ruimtes creëren 

Als hovenier bent u gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van groenvoorzieningen zoals parken, plantsoenen, groenstroken, tuinen en ander (openbaar) groen. Ook het planten en onderhouden van bomen mag natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. En juist daarbij helpen wij u graag een handje op weg.

Groenoplossingen voor bomen

GreenMax biedt een totaalpakket specifiek voor de inrichting van het plantvak en de bescherming van infrastructuur in onze omgeving. Onze duurzame en innovatieve groenoplossingen creëren de ideale groeiomstandigheden voor bomen in de bebouwde omgeving. Op deze manier zorgen we ervoor dat bomen op een gezonde wijze oud worden in steden en andere (openbare) ruimtes.

Eenvoudige en flexibele groenoplossingen

Onze oplossingen zijn snel, eenvoudig en flexibel te installeren. We leveren vanuit een hoge voorraadpositie en daarom geniet u van een snelle en betrouwbare levering. Hoewel u als hovenier uiteraard over de nodige vakkennis beschikt, staan onze professionals graag voor u klaar om u technisch advies te geven over onze oplossingen wanneer u daar behoefte aan heeft. Daarnaast bieden we u installatiehandleidingen, installatievideo’s, leaflets en technische fiches over onze producten.

Kiest u voor GreenMax als uw groenleverancier, dan kiest u voor betrouwbare en deskundige partij met korte lijnen en snelle communicatie.

Neem contact op

Betrouwbaar advies en een snelle levering op het moment dat u het nodig heeft, voor ieder groenproject.

Hoveniers_GreenMax (3)
WIST U DAT…
  • …worteldruk op bijvoorbeeld een tuinpad of tuinterras eenvoudig voorkomen kan worden door onze producten voor wortelgeleiding en wortelwering?
  • kluitverankering een efficiënte en betrouwbare manier is om bomen ondergronds te verankeren? De boom behoudt zijn natuurlijke bewegingsvrijheid en bovengrondse boompalen behoren tot het verleden.
  • …jonge bomen de eerste 3 jaar hulp nodig hebben tijdens droge periodes? De bewateringsoplossingen van GreenMax zijn een effectieve hulpmiddelen om jonge bomen de juiste hoeveelheid water toe te dienen. Zo krijgen jonge bomen een goede start om uit te groeien tot gezonde, vitale en volwassen bomen.
  • …schade aan een boomstam, zoals maaischade of schade door wildvraat, eenvoudig voorkomen kan worden door onze stambeschermers?
DE OPLOSSINGEN VAN GREENMAX VOOR UW GROENPROJECTEN?
NEEM CONTACT OP