Groeiplaatsconstructies TreeParker_GreenMax_TreeBuilders

GROEIPLAATSCONSTRUCTIES

Om bomen te laten uitgroeien tot grote, gezonde, volwassen en functionele bomen zijn effectieve hulpmiddelen cruciaal. Met name in de stedelijke omgeving.

Effectieve stedelijke boomplantsystemen pakken alle problemen aan met betrekking tot het planten van bomen in de stedelijke omgeving. De juiste wortelgroeicapaciteit, regenwaterbeheer en beheer van zware verkeersbelastingen met integratie van bestaande en nieuwe nutsvoorzieningen. Zo creëert het structurele boombunkersysteem TreeParker de meest ideale omstandigheden voor bomen om onder de bestrating te gedijen. De units van het TreeParker-systeem dragen het verkeer en zorgen voor een onverstoorde doorwortelbare ruimte onder de verharding.

Onze oplossingen voor

GROEIPLAATS-CONSTRUCTIES

  • TreeParker-systeem
  • Sandwichconstructies

ONZE OPLOSSINGEN VOOR

GROEIPLAATSCONSTRUCTIES

ONZE OPLOSSINGEN VOOR GROEIPLAATS-CONSTRUCTIES

Circulair. Innovatief. Écht groen. 

TREEPARKER

Modulair structureel boombunkersysteem ontworpen voor de ontwikkeling van stadsbomen, inclusief waterbeheer. TreeParker biedt voor bomen de meest ideale omstandigheden om onder bestrating te gedijen.

BEKIJK

SANDWICHCONSTRUCTIES

Gewichtsdragend en drukverspreidend systeem. Sandwichconstructies zijn speciaal ontwikkeld voor situaties waarin verdichting van de wortelruimte verwacht wordt vanwege verkeersbelastingen.

BEKIJK

TreeBuilders

Zusterbedrijf TreeBuilders is gespecialiseerd in groeiplaatssystemen.

Bij TreeBuilders adviseren en begeleiden wij uw project vanaf de planningsfase tot aan de oplevering. We bieden u op maat gemaakte oplossingen in verschillende prijscategorieën. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag. Of het nu gaat om boombunkers, boomkratten, bomengranulaat of een andere toepassing. Met onze brede kennis van de diverse systemen vinden we samen met u het meest geschikte systeem voor uw project.

Brochure groeiplaatsconstructies_GreenMax
PRODUCTINFORMATIE

BROCHURE GROEIPLAATSCONSTRUCTIES

Bekijk alle informatie voor groeiplaatsconstructies in onze brochure. Heeft u nog vragen of interesse in onze oplossingen? Neem dan contact op met ons zusterbedrijf TreeBuilders en wij helpen u graag verder.

BEKIJK BROCHURE
ADVIES OVER GROEIPLAATSCONSTRUCTIES?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan met onze experts.