Groeiplaatsconstructies

Om bomen te laten uitgroeien tot grote, gezonde, volwassen en functionele bomen zijn effectieve hulpmiddelen cruciaal. Met name in de stedelijke omgeving. Effectieve stedelijke boomplantsystemen pakken alle problemen aan met betrekking tot het planten van bomen in de stedelijke omgeving. De juiste wortelgroeicapaciteit, regenwaterbeheer en beheer van zware verkeersbelastingen met integratie van bestaande en nieuwe nutsvoorzieningen.

TreeParker boombunker - TreeBuilders
GROEIPLAATSCONSTRUCTIE
TreeParker - GreenMax - TreeBuilders
TREEPARKER (EIFFELTOREN)
Sandwichconstructie - GreenMax TreeBuilders
SANDWICHCONSTRUCTIE

Zo creëert het structurele boombunkersysteem TreeParker de meest ideale omstandigheden voor bomen om onder de bestrating te gedijen. De units van het TreeParker-systeem dragen het verkeer en zorgen voor een onverstoorde doorwortelbare ruimte onder de verharding.

Zusterbedrijf TreeBuilders is gespecialiseerd in groeiplaatssystemen. Bij TreeBuilders adviseren en begeleiden wij uw project vanaf de planningsfase tot aan de oplevering. We bieden u op maat gemaakte oplossingen in verschillende prijscategorieën. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag. Of het nu gaat om boombunkers, boomkratten, bomengranulaat of een andere toepassing. Met onze brede kennis van de diverse systemen vinden we samen met u het meest geschikte systeem voor uw project.

TreeBuilders

Bekijk alle informatie over onze producten voor groeiplaatsconstructies op de website van TreeBuilders.

WWW.TREEBUILDERS.EU
TreeBuilders
TreeParker systeem