Tijdens het maaiseizoen zullen veel jonge bomen groeiproblemen krijgen door toedoen van maaischade. Daarnaast kunnen knaagdieren er ook voor zorgen dat er groeiproblemen ontstaan. Juist bij jonge bomen zijn de stammen nog heel gevoelig en deze hebben een extra beschermlaag nodig.

Voorkom maaischade aan bomen met Treeprotect

TreeProtect boomstambeschermer is een goedkope, effectieve en betrouwbare methode om bomen tegen maaischade en knaagdieren te beschermen. De boomstambeschermer is leverbaar in de onopvallende kleuren bruin, groen en zwart. De boomstambeschermer is bestendig tegen ultraviolette straling. Daarom verliest het product nooit zijn vorm door de invloed van Uv-straling (zon).

Hoogwaardig FDA gecertificeerd kunststof

TreeProtect is gemaakt van hoogwaardig FDA gecertificeerd kunststof (Voedsel en Milieucertificaat). Dit kunststof heeft unieke eigenschappen waardoor het niet schadelijk is voor knaagdieren.

Eigenschappen

TreeProtect is 21 cm hoog en 36 cm breed. Zeer gemakkelijk te installeren en beschermt stammen tot een diameter van 11 cm. Voor grotere bomen kunnen twee of meerdere stambeschermers eenvoudig aan elkaar gekoppeld worden. Ieder jaar dient de stambeschermer losser te worden gezet om ingroeien te voorkomen.

TreeProtect heeft optimale beluchtingsgaten. Hierdoor krijgt de boomstam voldoende lucht en licht. Aantasting door insecten en het rotten van de boomschors wordt door deze beluchtingsgaten ook tegengegaan.

TreeProtect GreenMax
Stambeschermer TreeProtect GreenMax
Maaischade voorkomen TreeProtect
TreeProtect Boomstambeschermer - GreenMax
TreeProtect Biobased GreenMax
Boomstambeschermer TreeProtect GreenMax

Productspecificaties TreeProtect

BEKIJK LEAFLET DOWNLOAD BESTEKTEKST
Extra downloads:

TreeProtect Biobased

De TreeProtect Biobased boomstambeschermer is een goedkope, effectieve en betrouwbare methode om bomen tegen maaischade en knaagdieren te beschermen.

De bekende boomstambeschermer is naast de uitvoering in FDA gecertificeerde kunststof ook leverbaar in Biobased Plastic. Biobased Plastic wordt geproduceerd op basis van het restafval van suikerriet en wordt ook wel groene polyethyleen genoemd. Door het gebruik van het restafval van suikerriet ontstaat er een nieuw en duurzaam alternatief voor het standaard polyethyleen.

Volledig recyclebaar

De Biobased boomstambeschermer is volledig recyclebaar. Groene polyethyleen is mengbaar met standaard polyethyleen. Hierdoor kunnen boomstambeschermers op basis van suikerriet zelfs gerecycled worden in hetzelfde proces als de huidige PE boomstambeschermers. Het basismateriaal kan hierdoor nog veelvuldig hergebruikt worden.

Eigenschappen

De stambeschermer is leverbaar in de kleuren groen, zwart en bruin. De stambeschermer is 21 cm hoog en 36 cm breed. Zeer gemakkelijk te installeren en beschermt stammen tot een diameter van 11 cm. Voor grotere bomen kunnen twee of meerdere stambeschermers eenvoudig aan elkaar gekoppeld worden. Ieder jaar dient de stambeschermer losser te worden gezet om ingroeien te voorkomen. 

TreeProtect Biobased heeft optimale beluchtingsgaten. Hierdoor krijgt de boomstam voldoende lucht en licht. Aantasting door insecten en het rotten van de boomschors wordt door deze beluchtingsgaten ook tegengegaan.

Productspecificaties TreeProtect Biobased

BEKIJK LEAFLET DOWNLOAD BESTEKTEKST
Extra downloads:

Heeft u nog vragen of interesse in onze producten? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.