Het is belangrijk dat uw plant of boom in een passende pot of bak staat. We leveren verschillende afmetingen en vormen, gebruiken diverse materiaalsoorten en bieden ook plantenbakken aan.

Een van de belangrijkste kenmerken van de Green2Move boombakken is de mobiliteit. De boombakken zijn ontworpen om gemakkelijk te worden verplaatst, zodat u de locatie van uw bomen naar behoefte kunt veranderen. Dit is vooral handig voor commerciële en openbare ruimtes, waar de locatie van bomen bijvoorbeeld moet worden aangepast voor evenementen of onderhoud.

Behalve verplaatsbaar zijn de boombakken van Green2Move ook duurzaam. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen zoals Corten staal, polyester of  zwaar gepoedercoat staal. Deze materialen gaan niet alleen lang mee, maar zijn ook bestand tegen rot en bederf.

Green2Move boombakken zijn ook aanpasbaar en kunnen op maat worden gemaakt voor specifieke boomsoorten en -maten. Hierdoor kunnen groenprofessionals de juiste boombak voor hun specifieke project kiezen, zodat de bomen de juiste omgeving krijgen om te gedijen.

Al met al zijn de boombakken van Green2Move een goede keuze voor groenprofessionals die bomen willen toevoegen aan hun buitenruimte. Ze zijn duurzaam, verplaatsbaar en aanpasbaar, zodat de bomen de juiste omgeving hebben om te groeien. 

Alles geheel naar wens en afgestemd op de ruimte!

Productspecificaties boombakken

BEKIJK LEAFLET BEKIJK CATALOGUS

Boombak polyester

Plantenbakken uitgevoerd in hoogwaardig gewapend polyester. Doordat de bewapening in de hoeken wordt doorgelegd, kunnen de hoeken niet uitscheuren. De bakken zijn door en door gekleurd.

De bovenrand is dubbel omgezet wat deze bak een prachtige tijdloze uitstraling geeft. Bij een normale belastingsfactor dient de bak jaarlijks tenminste tweemaal gereinigd te worden. Voor al de te gebruiken reinigingsmiddelen geldt, dat deze de toegepaste materialen en hun oppervlaktebehandeling niet mogen beschadigen of aantasten. Alleen het gebruik van neutrale middelen, met een pH-waarde van tussen 6 en 8 is toegestaan. Daarbij mogen deze middelen niet krassen. Het reinigen met staalwol, schuurpapier, oplosmiddelen e.d. is eveneens niet toegestaan. Reinigen met een hogedrukinstallatie kan schade veroorzaken.

Polyester bakken worden niet standaard geleverd met gaten in de bodem.

Kleuren

  • Standaard kleur: RAL 7021
  • Ook verkrijgbaar in de volgende RAL-kleuren (tegen een kleine meerprijs): 7006 | 7016 | 7035 | 9005 | 9010 | 9016
Polyester Boombak
Polyester Boombak
Polyester Boombak

Productspecificaties boombak polyester

DOWNLOAD PRODUCTINFORMATIE

Boombak aluminium

De bovenrand is dubbel omgezet wat deze bak een prachtige tijdloze, stoere uitstraling geeft. Standaard worden er pootjes met een hoogte van 15 mm aangebracht. Na het produceren van deze plantenbak wordt deze gepoedercoat met een grondlaag en daarna afgewerkt met een krasvaste kleurlaag. Aan de binnenkant van deze plantenbak is een speciale primer aangebracht.

Alle RAL-kleuren en maatwerk mogelijk

Alle RAL-kleuren en maatwerk zijn mogelijk. Bij een normale belastingsfactor dient de bak jaarlijks tenminste tweemaal gereinigd te worden.
Voor al de te gebruiken reinigingsmiddelen geldt, dat deze de toegepaste materialen en hun oppervlaktebehandeling niet mogen beschadigen of aantasten.

Alleen het gebruik van neutrale middelen, met een pH-waarde van tussen 6 en 8 is toegestaan. Daarbij mogen deze middelen niet krassen. Het reinigen met staalwol, schuurpapier, oplosmiddelen e.d. is eveneens niet toegestaan.

Reinigen met een hogedrukinstallatie kan schade veroorzaken. Bij lichte verontreiniging van het gepoedercoate oppervlak, is het te adviseren om dezelfde middelen toe te passen als voor de reiniging van glas noodzakelijk is. Er dient altijd royaal nagespoeld te worden met water.

Boombak Aluminium
Boombak Aluminium

Productspecificaties boombak aluminium

DOWNLOAD PRODUCTINFORMATIE

Boombak cortenstaal

Cortenstaal is een onverwoestbaar materiaal met een warme uitstraling. Cortenstaal is een sterk en weervast type staal dat de eigenschap bezit om zich bij blootstelling aan de buitenlucht te bedekken met een beschermende roestlaag. Deze natuurlijk vaste roestlaag vormt de bescherming tegen verdere corrosie. De bovenrand is dubbel omgezet wat deze bak een prachtige tijdloze, stoere uitstraling geeft. Standaard materiaaldikte is 2 mm.

Nagenoeg elke maatvoering & materiaaldikte mogelijk

Bijna elke maatvoering en matereriaaldikte is bespreekbaar. Ook is het mogelijk om een plantenbak met poten uit te voeren met een hoogte van 90 mm.

Cortenstaal wordt ongeroest aangeleverd, na 2-4 maanden stopt het roestproces. Tot die tijd zullen deze plantenbakken roestwater afgeven. Een goede drainage/ afwatering onderin de plantenbak is noodzakelijk, er mag géén overtollig water in de bak blijven staan. Omdat Hydrokorrel water vast houdt, is dit als drainage materiaal niet aan te bevelen. Breng géén overlooppijpjes aan in de cortenstalen boombak. 

Belangrijk is dat de plantenbak los komt te staan van de ondergrond. Daarom worden ze standaard met voetjes van 15 mm geleverd.

Boombak Cortenstaal
Boombak Cortenstaal
Boombak Cortenstaal

Productspecificaties boombak cortenstaal

DOWNLOAD PRODUCTINFORMATIE

Boombak hout

De houten boombakken van GreenMax zijn vervaardigd uit FSC-gecertificeerd hardhout. Wij verwerken enkel tropisch hardhout met FSC-keurmerk dat legaal gekapt is en duurzaamheidklasse 1 heeft. Door het gebruik van het hardhout creëren we duurzame producten met een warme uitstraling.

Vanwege de hoge duurzaamheid heeft het geen behandeling nodig. Er wordt gebruik gemaakt van RVS bevestigingsmateriaal en de binnenzijde wordt bekleed met anti-worteldoek. Bij enkele modellen is maatwerk mogelijk.

Hout Boombak
Hout Boombak
Hout Boombak

Productspecificaties boombak hout

DOWNLOAD PRODUCTINFORMATIE

Boombak gerecycled kunststof

Boom- en plantenbakken van gerecycled kunststof zijn bestand tegen elk weertype, onderhouds- en rotvrij, graffitibestendig en hufterproof. Het materiaal is massief en tot in de kern gekleurd.

De boombakken bestaan uit 100% gerecycled plastic en zijn 100% recyclebaar.

Kleuren

  • Grijs
  • Zwart
  • Bruin
  • Taupe
  • Beige

Afmetingen

Vrijwel alle afmetingen zijn mogelijk.

Gerecycled Kunststof Boombak
Gerecycled Kunststof Boombak
Gerecycled Kunststof Boombak

Productspecificaties boombak gerecycled kunststof

DOWNLOAD PRODUCTINFORMATIE

Boombakken EPS/Polyurea

Green2Move, dé duurzame boombak ontworpen dóór boomspecialisten, vóór professionals in het groen.

In elke vorm & kleur te verkrijgen

Vrijwel elke vorm is te realiseren met de hand, contoursnijden of frezen. De freesmachine kan 5-assig simultaan frezen, waaronder complexe 3D-vormen (logo’s, beeldmerken en specifieke design-producten tot wel 10×3,6×3 meter).

Deze techniek zorgt ervoor dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Green2Move Boombakken zijn bijvoorbeeld te verkrijgen in de vorm van een golfbal of een bloempot. Ook is het mogelijk om een boombak te ontwerpen inclusief opschrift of een gemeentelogo.

Materiaal: EPS & Polyurea

EPS
Het voornaamste basismateriaal van deze boombakken is EPS. Een veelzijdige kunststof met veel positieve eigenschappen voor zowel de grond-, weg- en waterbouw, maar ook in de tuinbouw en groensector. De voordelen van EPS zijn: veilig in verwerking en gebruik, duurzaam en milieuvriendelijk, brandvertragend gemodificeerd, volledig recyclebaar, lichtgewicht, hoge isolatiewaarde, ongevoelig voor vocht en zeer vorm- en drukvast.

Polyurea
De producten worden afgewerkt met een kunststofcoating, genaamd Polyurea. Deze coating biedt langdurige bescherming tegen diverse weersinvloeden en omgevingsfactoren. De eigenschappen van Polyurea zijn: sterk, taai-elastisch en slagvast, extreme slijtweerstand, naadloos aan te brengen in elke laagdikte, goed bestand tegen grote temperatuurschokken, vloeistofdicht en licht dampdoorlatend, scheuroverbruggend en af te werken met een topcoating naar wens.

EPS Polyurea Boombakken
EPS Polyurea Boombak
EPS Polyurea Boombak

Productspecificaties boombak EPS & Polyurea

DOWNLOAD PRODUCTINFORMATIE

Heeft u nog vragen of interesse in onze producten? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.