Stambescherming_GreenMax

STAMBESCHERMING

Externe invloeden, zoals wildvraat, maaien, overmatige blootstelling aan zonlicht, vorst en strooizout, kunnen schade aanrichten aan de boomstam. Om aanslagproblemen te voorkomen, is het belangrijk om de stam bescherming te bieden. Vooral bij jonge bomen is een extra beschermlaag belangrijk, omdat de stam hiervan nog erg gevoelig is.

GreenMax biedt diverse oplossingen ter bescherming van de kwetsbare boomstam. TreeProtect biedt bescherming tegen maaischade, BiteProtect beschermt de stam tegen wildvraat en een kokosstambeschermer biedt bescherming tegen vorstscheuren en zonnebrand. Hoewel voorkomen altijd beter is dan genezen, is voorkomen soms toch te laat. In dat geval dient de boomstam genezen te worden. Ook hiervoor heeft GreenMax een effectieve en bewezen oplossing: wondverzorgingsfolie ArboTape.

Onze oplossingen voor

STAMBESCHERMING

  • TreeProtect
  • BiteProtect
  • Kokosstambeschermer
  • Wikkeljute
  • Bamboe stambeschermer
  • ArboTape
  • ArboFlex

ONZE OPLOSSINGEN VOOR

STAMBESCHERMING

ONZE OPLOSSINGEN VOOR STAMBESCHERMING

Gebruiksvriendelijk. Duurzaam. Écht groen. 

TREEPROTECT

TreeProtect boomstambeschermer is een effectieve en betrouwbare methode om bomen tegen maaischade en knaagdieren te beschermen.

BEKIJK

BITEPROTECT

BiteProtect is een effectieve stambeschermer om wildvraat te voorkomen. Het biedt een extra beschermlaag rondom de stam, zodat de schors niet weggevreten kan worden.

BEKIJK

KOKOSSTAMBESCHERMER

Voornamelijk bij aanplant van jonge bomen kan zonnebrand ernstige schade veroorzaken. Een goede oplossing om de aangeplante bomen preventieve bescherming te bieden is de kokosstambeschermer.

BEKIJK

WIKKELJUTE

Wikkeljute beschermt de stam van bomen tegen beschadiging door zonnestraling, veranderingen in lichtintensiteit en andere externe factoren.

BEKIJK

BAMBOE STAMBESCHERMER

Bamboe stambeschermers bieden een effectieve oplossing voor het beschermen van bomen tegen zonnebrandschade, terwijl er tegelijkertijd een optimale luchtcirculatie plaatsvindt.

BEKIJK

ARBOTAPE

De ArboTape biologisch afbreekbare wondverzorgingsfolie is een effectieve en bewezen middel om boomwonden sneller te genezen.

BEKIJK

ARBOFLEX

ArboFlex is een stambeschermingspasta die speciaal ontwikkeld is om thermische (abiotische) schorsschade veroorzaakt door zonnebrand of vorst te voorkomen of te verminderen.

BEKIJK
Brochure stambescherming_GreenMax
PRODUCTINFORMATIE

BROCHURE STAMBESCHERMING

Bekijk alle informatie voor stambescherming in onze brochure. Heeft u nog vragen of interesse in onze oplossingen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

BEKIJK BROCHURE
ADVIES OVER STAMBESCHERMING

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan met onze experts.