Trudo Toren_GreenMax

(LANDSCHAPS)-ARCHITECTEN

Duurzame bomen zijn onmisbaar in onze steden, ze maken de stad leefbaar. Helaas is de levensverwachting van een gemiddelde stedelijke boom in de praktijk slechts tien jaar. Deze bomen dragen daarmee niets bij aan het stadsklimaat, de biodiversiteit en de klimaatadaptie. Volwassen, functionele bomen zijn de meest natuurlijke oplossing om de gevolgen van klimaatverandering in de openbare ruimte te beperken.

Groene landschappen creëren 

Met onze duurzame en innovatieve groenoplossingen zorgen wij ervoor dat groen en infrastructuur wél goed samengaan en tegelijkertijd grote besparingen voor de toekomst opleveren.

Gezonde bomen in de stad

GreenMax biedt een totaalpakket specifiek voor de inrichting van het plantvak en de bescherming van infrastructuur in onze omgeving. Onze duurzame en innovatieve groenoplossingen creëren de ideale groeiomstandigheden voor bomen in de stedelijke omgeving. Op deze manier zorgen we ervoor dat bomen op een gezonde wijze oud worden in de stad.

Advies en ondersteuning bij uw project

Als (landschaps)architect bent u gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitwerken van creatieve en aansprekende ontwerpen. Tot in de groene details.

Hoewel onze oplossingen snel, eenvoudig en flexibel zijn toe te passen, is vakkennis essentieel om onze producten op de juiste manier te installeren. Tijd is kostbaar en daarom begrijpen we dat u zich niet al te veel wilt bezighouden met de technische aspecten omtrent het groen binnen uw ontwerp. Daarom staan onze professionals graag voor u klaar om u vrijblijvend te adviseren en ondersteunen, zowel tijdens de planning- als designfase van uw project. Daarnaast bieden we u installatiehandleidingen, bestekteksten, installatievideo’s, leaflets en technische fiches over onze producten.

Door het verbinden van blauwe, groene en grijze infrastructuren creëren we samen duurzame stedelijke landschappen en toekomstbestendige steden.

Neem contact op

Samen creëren we duurzame stedelijke landschappen en toekomstbestendige steden door groen, blauw en grijs te combineren.

Trudo Toren_GreenMax (2)
WIST U DAT…
  • …groen en blauw de waarde van grijs laten stijgen? De economische waardestijging varieert van 4 tot 12 procent, afhankelijk van de ligging van het pand en het type water of groen. Via de TEEB-stadtool van het RIVM heeft u snel inzicht in de waarde van groen en water in de stad.
  • …de strategische plaatsing van bomen in stedelijke gebieden de lucht 2 tot 8°C kan afkoelen? Bomen zijn hierdoor een uitstekende oplossing voor de toenemende hitte in steden.
  • …onze producten eenvoudig zijn te implementeren binnen uw ontwerp?
  • …we via ons zusterbedrijf TreeBuilders partner zijn van de Nederlandse Vereniging voor Tuin- en landschapsarchitectuur (NVTL)?
Samen met GreenMax een duurzaam en toekomstbestendig landschap creëren?
NEEM CONTACT OP