GROEN & INFRASTRUCTUUR VERBINDEN

In een toenemende wereld van beton, bestrating en bebouwing, is het de missie van GreenMax om een duurzame, groene leefomgeving te creëren. Wij streven naar een gezonde balans tussen groen, grijs en blauw.

Bomen zijn onze longen

Bomen leven, zijn onze longen en dienen ook als een airconditioning in de bebouwde omgeving. Aanplanting zorgt voor schaduw, verkoeling en verse zuurstof. Steeds meer en vaker wordt bevestigd dat de bijdrage van bomen aan de vitaliteit van stedelijke gebieden van onschatbare waarde is. Daarom blijven bomen in de stedelijke omgeving altijd noodzakelijk, evenals dat kabels, leidingen, riolering en wegen onmisbaar zijn.

Deze behoefte vraagt om gerichte toepassingen, die het verlangen naar groen en blauw tussen het grijs praktisch binnen bestaande structuren realiseert. Met kennis, inzicht en de juiste middelen draagt GreenMax bij aan de leefbaarheid van iedere bebouwde omgeving. Met de inzet van duurzame producten, vervaardigd uit gerecyclede kunststoffen, wordt de groei en ontwikkeling van bomen van de wortels tot in de puntjes van het blad bevorderd.

GreenMax en circulariteit

Wij geloven dat we het beste bijdragen aan een duurzame, groene wereld als we daarvoor afgeschreven kunststoffen aanwenden tot nieuwe producten.

Kunststoffen zijn hier uiterst geschikt voor, omdat ze een erg lange levensduur hebben en uitstekend recyclebaar zijn. Daarom richten wij ons altijd sterk op het gebruik van gerecyclede kunststoffen en zijn onze producten nagenoeg volledig circulair.

Met onze duurzame materialen zorgen wij ervoor dat groen en infrastructuur hand in hand samengaan en tegelijkertijd grote besparingen voor de toekomst opleveren.

GreenMax en innovatie

De wereld staat nooit stil, steden en infrastructuren zijn constant in beweging. Daarom staan wij bij GreenMax ook niet stil.

Met veel enthousiasme kijken we naar de nieuwste trends en ontwikkelingen, vooral op het gebied van groen, water en infrastructuur.Onze R&D-afdeling innoveert continu om ons groeiende (inter)nationale klantenbestand te voorzien van de meest duurzame en innovatieve groenoplossingen.

Toekomstbestendige leefomgeving

Al ruim 25 jaar zijn we iedere dag passievol bezig met groen in de openbare ruimte. We merken dat hier in de afgelopen jaren gelukkig veel begrip en draagvlak voor is ontstaan binnen de samenleving. Bij iedere stap die we zetten, zijn we een stap dichterbij het creëren van een vitale en toekomstbestendige leefomgeving voor iedereen.

GreenMax stuurt de natuur in de stad.

Daarom GreenMax:

Geïnspireerd door onze missie?

Ontvang nog veel meer inspiratie, kennis en ontwikkelingen in uw mailbox. Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief en volg ons op social media!