TOEKOMSTBESTENDIGE OPLOSINGEN VOOR DE OPENBARE RUIMTE

GreenMax biedt een totaalpakket specifiek voor de inrichting van het plantvak en de bescherming van infrastructuur in onze omgeving.

Ontdek onze toekomstbestendige, innovatieve en circulaire oplossingen voor groen in de openbare ruimte.

DE OPLOSSINGEN VAN GREENMAX

VOOR EEN GROENE LEEFOMGEVING

  • Wortelwering & wortelgeleiding
  • Boomverankering
  • Beluchting & bewatering
  • Stambescherming
  • Groeiplaatsconstructies
  • Exterieurinrichting
  • Aanvullende oplossingen
Wortelwering & wortelgeleiding

WORTELWERING & WORTELGELEIDING

Voorkom worteloverlast met wortelwering en wortelgeleiding. Wortelwering en wortelgeleiding zorgen ervoor dat boomwortels in goede banen worden geleid tijdens de groei.

BEKIJK MEER
Boomverankering

BOOMVERANKERING

Voorkom aanslagproblemen en inboet bij jonge aanplant met boomverankering. Boomverankering waarborgt de stabiliteit van de boom tijdens de groei.

BEKIJK MEER
Beluchting & bewatering

BELUCHTING & BEWATERING

Veel (jonge) bomen, struiken en hagen in de stedelijke omgeving hebben last van droogte of te weinig zuurstof. Voorkom aanslagproblemen bij bomen met onze beluchtings- en bewateringssystemen.

BEKIJK MEER
Stambescherming

STAMBESCHERMING

Externe invloeden, zoals wildvraat, maaien, overmatige blootstelling aan zonlicht, vorst en strooizout, kunnen schade aanrichten aan de boomstam. GreenMax biedt diverse oplossingen ter bescherming van de boomstam.

BEKIJK MEER
Groeiplaatsconstructies

GROEIPLAATSCONSTRUCTIES

Om bomen te laten uitgroeien tot grote, gezonde, volwassen en functionele bomen zijn effectieve hulpmiddelen cruciaal. Effectieve stedelijke boomplantsystemen pakken alle problemen aan met betrekking tot het planten van bomen in de stedelijke omgeving.

BEKIJK MEER
Exterieurinrichting

EXTERIEURINRICHTING

Groen is goed, groen is gezond, groen is mooi. Groen is nodig voor de stedelijke omgeving. Met exterieurinrichting optimaliseert u stedelijke groenprojecten en creëert u een fraaie uitstraling in de openbare ruimte.

BEKIJK MEER
Bodemverbetering - GreenMax GreenGuard

BODEMVERBETERING

Een gezonde bodem bevat voldoende natuurlijke voedingsstoffen, een rijk bodemleven en een goede bodemstructuur. Door de bodem in balans te houden blijven planten en bomen vitaal. 

BEKIJK MEER
Aanvullende oplossingen

AANVULLENDE OPLOSSINGEN

GreenMax biedt aanvullende oplossingen, zoals amfibieënschermen, onkruidwering en dakgootroosters, voor diverse toepassingen.

BEKIJK MEER