Kantopsluiting

Creëer elegante vormen en geef de buitenruimte een sierlijke en karaktervolle uitstraling met kantopsluiting van natuurlijke materialen. 

Download leaflet

Duurzame kantopsluiting met corrosiebescherming

Kantopsluitingen, die hun oorsprong vinden in de wegenbouw sinds de tijd van de Romeinen, hebben een evolutie doorgemaakt met de introductie van ijzeren profielen, waardoor tuin- en landschapsarchitecten gazons, borders en bestratingen effectief en duurzaam konden scheiden. De kantopsluitingssystemen van GreenMax borduren voort op deze traditie, maar maken gebruik van moderne, duurzame materialen met corrosiebescherming. De systemen leggen de nadruk op gebruiksgemak, lichte constructies en een goede balans tussen prijs en kwaliteit.

Kantopsluiting kunststof

GreenMax biedt een reeks kunststof kantopsluitingen die ideaal zijn voor het creëren van strakke, rechte of gebogen lijnen langs gazons, perken of verhardingen. Deze kantopsluitingen zijn licht, zeer buigzaam en eenvoudig te vormen.

RecyFlex

De RecyFlex-lijn, gemaakt van 100% gerecycled kunststof, biedt een duurzame en ecologische oplossing voor het afbakenen van gazons, tuinpaden, borders, moestuinen of vijvers. Beschikbaar in rechte latten van 2 of 3 meter en in rollen voor glooiingen en bochten, met diverse hoogtes en kleuren, is RecyFlex een uitstekend alternatief voor hardhouten afboordingen.

Grasranden

De HDPE grasrand is een buigzaam kantopsluitingssysteem van kunststof, beschikbaar in hoogtes van 10 of 15 cm. Deze verticaal te plaatsen kantopsluiting biedt een efficiënte afbakening voor tuinen, parken of groendaken.

Easy Line

De Easy Line, vervaardigd uit 100% gerecycled PVC, is verkrijgbaar in zwart en groen. Deze lijn biedt keuze uit twee lengtes en vier verschillende hoogtes, waardoor het een veelzijdige optie is voor diverse toepassingen.

Kantopsluiting cortenstaal

GreenMax kantopsluitingen van cortenstaal maken het eenvoudig om strakke, rechte lijnen te creëren langs gazons, perken, vijvers, verhardingen of terrassen. De profielen van deze kantopsluitingen zorgen voor een perfecte lijnvoering.

Cortenstaal, bekend om zijn robuustheid en weerbestendigheid, ontwikkelt een beschermende roestlaag bij blootstelling aan de buitenlucht. Dit onverwoestbare materiaal heeft een warme uitstraling en de natuurlijke roestlaag dient als bescherming tegen verdere corrosie.

Kantopsluiting verzinkt staal

Met de verzinkt stalen kantopsluitingen maakt u eenvoudig strakke rechte lijn langs uw gazon, perk of vijver. Tevens is de speciale kantopsluiting voor groene daken verkrijgbaar voor een perfecte afscheiding van de vegetatievrije zone. De verschillende kantopsluitingsprofielen zorgen voor een perfecte lijnvoering.

Kantopsluiting StraightCurve

StraightCurve is een flexibel stalen tuinomrandingsproduct dat zich moeiteloos laat buigen, waardoor voorvormen of maatwerkrondingen overbodig zijn. Het stelt gebruikers in staat om ter plekke elke gewenste bocht te vormen. Met een breed scala aan ontwerpen is het ideaal voor het inperken van gras of het verhogen van plantperken, of beide.

De StraightCurve kantopsluiting is stevig, goed afgewerkt en esthetisch aantrekkelijk. De kantopsluiting is bestand tegen barsten, verschuiven of vervormen en vereisen geen onderhoud. Geschikt voor zowel professionals als doe-het-zelvers, bespaart het tijd en zorgt voor een professionele afwerking. Het omrandingsproduct is stijlvol en eenvoudig te installeren.

Beschikbaar in verzinkt staal en cortenstaal, met 6 profielhoogtes: 75 mm, 100 mm, 150 mm, 240 mm, 400 mm, 560 mm en extra starre randen in 100 mm en 150 mm, gebundeld als sets.

Productspecificaties Kantopsluiting

Meer ontdekken over de mogelijkheden met Kantopsluiting?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan met onze experts óf vraag direct een offerte aan!

Relevante oplossingen voor exterieurinrichting

BOOMBAKKEN
BEKIJK
BOOMROOSTERS
BEKIJK
BOOMSPIEGELS
BEKIJK
BOOMBEUGELS
BEKIJK
OPSLUITBANDEN
BEKIJK
MAATWERK
BEKIJK