Kantopsluitingen in de wegenbouw zijn in de geschiedenis tot in het tijdperk van de Romeinen terug te vinden. Met de komst van ijzeren profielen ontstond er een mogelijkheid voor tuin- en landschapsarchitecten om gazon, borders, en bestratingen duurzaam van elkaar te scheiden. Tot op de dag van vandaag zijn deze kantopsluitingen nog in historische tuinen terug te vinden.

Het GreenMax kantopsluitingssysteem neemt deze lijnvoering over en maakt dit mogelijk door het gebruik van eigentijdse grondstoffen met duurzame corrosiebescherming. Hierbij ligt de nadruk op licht te verwerken producten en een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Kantopsluiting
Borderranden
Kantopsluiting
Borderranden
Kantopsluiting
Kantopsluiting

Kantopsluiting kunststof

Met de GreenMax kantopsluitingen uit kunststof maakt u eenvoudig een strakke rechte of gebogen lijn langs gazon, perk of verharding. De kantopsluiting uit kunststof is licht van gewicht, zeer buigzaam en hierdoor eenvoudig in allerlei vormen te plaatsen.

RecyFlex

Een mooie afwerking voor een gazon, tuinpad, border, moestuin of bijvoorbeeld vijver kan makkelijk en duurzaam aangelegd worden. De RecyFlex kantopsluiting bestaat uit een ecologisch gefabriceerd materiaal, uit 100% gerecycled kunststof en heeft een bijzonder lange levensduur. Er zijn diverse uitvoeringen beschikbaar.

RecyFlex Recht

RecyFlex is verkrijgbaar in de vorm van lange rechte latten voor rechtlijnige en strakke borders. RecyFlex is het perfecte alternatief voor hardhouten afboording. De rechte latten zijn 2 m of 3 m met hoogtes van 14 of 19 cm in de kleur grijs, zwart of bruin.

RecyFlex op rol

De RecyFlex kantopsluiting is verkrijgbaar op rol voor bochten en glooiingen. De rollen hebben een lengte van 10 m en 25 m met hoogtes van 14 cm of 19 cm in de kleur grijs, zwart of bruin.

Grasrand

De grasrand uit HDPE is een flexibel kunststof kantopsluitingssysteem met een hoogte van 10 of 15 cm. De verticaal te plaatsen kantopsluiting zorgt voor een effectieve afgrenzing in uw tuin, park of op een groendak.

Easy Line

De Easy Line is gemaakt uit PVC in de kleuren zwart en groen. Het is in 2 verschillende lengtes te krijgen en in 4 verschillende hoogtes. De Easy Line is gemaakt uit 100% recycled materiaal.

Borderrand RecyFlex
Grasrand

Productspecificaties kantopsluiting kunststof

BEKIJK LEAFLET

Kantopsluiting cortenstaal

Met de GreenMax Kantopsluitingen uit cortenstaal maakt u eenvoudig een strakke rechte lijn langs gazon, perk, vijver, verharding of terras. De kantopsluitingsprofielen zorgen voor een perfecte lijnvoering.

Cortenstaal is een sterk en weervast type staal dat de eigenschap bezit om zich bij blootstelling aan de buitenlucht te bedekken met een beschermende roestlaag. Cortenstaal is een onverwoestbaar materiaal met een warme uitstraling. Deze natuurlijk vaste roestlaag vormt de bescherming tegen verdere corrosie.

Kantopsluiting cortenstaal
Kantopsluiting cortenstaal

Productspecificaties kantopsluiting cortenstaal

BEKIJK LEAFLET
Extra downloads:

Kantopsluiting verzinkt staal

Met de verzinkt stalen kantopsluitingen maakt u eenvoudig strakke rechte lijn langs uw gazon, perk of vijver. Tevens is de speciale kantopsluiting voor groene daken verkrijgbaar voor een perfecte afscheiding van de vegetatievrije zone. De verschillende kantopsluitingsprofielen zorgen voor een perfecte lijnvoering.

Kantopsluiting verzinkt staal

Productspecificaties kantopsluiting verzinkt staal

BEKIJK LEAFLET
Extra downloads:

Kantopsluiting StraightCurve

StraightCurve is een stalen omrandingsproduct voor tuinen dat niet alleen buigt, maar écht flexibel is. Dit betekent dat voorvormen of maatwerkrondingen bestellen niet nodig is. In plaats daarvan kunt u alle bochten moeiteloos met de hand vormen terwijl u aan het werk bent. StraightCurve biedt een ruime keuze aan ontwerpen waarmee u gras kunt inperken, plantperken kunt verhogen of allebei tegelijk.

De producten van StraightCurve zijn robuust, verzorgd en fraai. Het barst, verschuift of vervormt niet en heeft geen onderhoud nodig. Of u nu hovenier of doe-het-zelver bent, u kunt hiermee tijd besparen en elke klus professioneel afwerken. Het omrandingsproduct biedt een stijlvolle afwerking en is eenvoudig te plaatsen.

  • Verkrijgbaar in verzinkt staal en cortenstaal.
  • Verkrijgbaar in 6 profielhoogtes: 75 mm, 100 mm, 150 mm, 240 mm, 400 mm en 560 mm. De extra starre randen in 2 profielhoogtes: 100 mm en 150 mm. Beide types worden als set verkocht.
Kantopsluiting StraightCurve

Productspecificaties kantopsluiting StraightCurve

BEKIJK LEAFLET

Heeft u nog vragen of interesse in onze producten? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.