Klein en groot wild zorgen voor veel beschadigingen bij jonge bomen. Tijdens de eerste jaren zijn de boomstammen nog heel kwetsbaar en deze hebben een extra beschermlaag nodig. Voorkomen is immers altijd beter dan genezen.

Voorkom wildvraat aan bomen

De BiteProtect stambescherming is een effectieve oplossing om wildvraat te voorkomen. Met deze stambeschermer geeft men een extra beschermlaag aan de bomen zodat de schors rondom niet meer weggevreten kan worden.

BiteProtect stambescherming
Stambescherming wildvraat
Stambescherming dieren
Stambescherming BiteProtect
Stambescherming golfballen
BiteProtect GreenMax

BiteProtect is een zeer doeltreffende en betrouwbare methode om bomen tegen wild te beschermen. Daarnaast kan BiteProtect ook worden ingezet om de inslag van golfballen bij golfbanen tegen te gaan.

De stambeschermer wordt geleverd op rollen, waardoor u zelf de hoogte van de stambescherming kunt bepalen. Doordat de boomstam niet wordt afgesloten krijgt de stam altijd voldoende lucht en licht. Hierdoor wordt het rotten van de boomschors voorkomen.

Eigenschappen

  • BiteProtect is verkrijgbaar in een hoogte van 100 of 150 cm.
  • Andere hoogtes voor de BiteProtect zijn op aanvraag leverbaar.
  • De maaswijdte van de BiteProtect is +/- 30 x 30 mm.

Uitverkoop restrollen BiteProtect OP=OP

In verband met onze eigen productie komt het wel eens voor dat we restrollen van BiteProtect over hebben. Dit zijn rollen van dezelfde hoge kwaliteit als die van de standaard BiteProtect. De restrollen zijn in verschillende hoogtes leverbaar op rollen van 50 meter tegen een scherpe prijs van €2,50/m². Alle restrollen zijn zwart. 

BEKIJK OVERZICHT HOOGTES/LENGTES

Productspecificaties BiteProtect

BEKIJK LEAFLET DOWNLOAD BESTEKTEKST

Heeft u nog vragen of interesse in onze producten? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.