INFRA- EN GROENAANNEMERS

Bomen leven, zijn onze longen en dienen ook als een airconditioning in de bebouwde omgeving. Daarom blijven bomen in de stedelijke omgeving altijd noodzakelijk, evenals dat kabels, leidingen, riolering en wegen onmisbaar zijn. Zonder hulp gaan deze niet goed samen. De levensverwachting van een gemiddelde stedelijke boom is in de praktijk helaas slechts tien jaar. Deze bomen dragen daarmee niets bij aan het stadsklimaat, de biodiversiteit en de klimaatadaptie. Volwassen, functionele bomen zijn de meest natuurlijke oplossing om de gevolgen van klimaatverandering in de openbare ruimte te beperken. Met onze duurzame en innovatieve groenoplossingen zorgen wij ervoor dat groen en infrastructuur wél goed samengaan en tegelijkertijd grote besparingen voor de toekomst opleveren.

Groene openbare ruimtes realiseren

GreenMax biedt een totaalpakket specifiek voor de inrichting van het plantvak en de bescherming van infrastructuur in onze omgeving. Onze groenoplossingen creëren de ideale groeiomstandigheden voor bomen in de stedelijke omgeving. Op deze manier zorgen we ervoor dat bomen op een gezonde wijze oud worden in de stad.

Betrouwbaar advies, snelle levering

Als infra- of groenaannemer houdt u zich bezig met de coördinatie en realisatie van projecten en onderhoud op het gebied van infrastructuur of vergroening. Wanneer u kiest voor een samenwerking met GreenMax voor uw groen- of infraproject, voorzien wij u graag van eerlijk en betrouwbaar advies én een snelle levering uit onze hoge voorraad. Daarnaast garanderen we u producten van een hoge en duurzame kwaliteit.

Ondersteuning en advies bij uw groen- of infraproject

Hoewel onze oplossingen snel, eenvoudig en flexibel zijn toe te passen, is vakkennis essentieel om onze producten op de juiste manier te installeren. Daarom staan onze professionals graag voor u klaar om u vrijblijvend te adviseren en ondersteunen tijdens de uitvoering van uw project. Ook bieden we u installatiehandleidingen, installatievideo’s, leaflets en technische fiches over onze producten.

Door het verbinden van blauwe, groene en grijze infrastructuren creëren we samen een leefbare en duurzame toekomst.

Neem contact op

Betrouwbaar advies en een snelle levering op het moment dat u het nodig heeft, voor elk groen- en infraproject.

WIST U DAT…
  • …de strategische plaatsing van bomen in stedelijke gebieden de lucht 2 tot 8°C kan afkoelen? Bomen zijn hierdoor een uitstekende oplossing voor de toenemende hitte in steden.
  • …groen en blauw de waarde van grijs laten stijgen? De economische waardestijging varieert van 4 tot 12 procent, afhankelijk van de ligging van een gebouw en het type water of groen. Via de TEEB-stadtool van het RIVM heeft u snel inzicht in de waarde van groen en water in uw stad.
  • …onze producten snel en eenvoudig zijn te implementeren binnen uw project?  
Samen met GreenMax EEN NAADLOZE COMBINATIE MAKEN TUSSEN GROEN, GRIJS EN BLAUW?
NEEM CONTACT OP