Boomroosters, cortenstalen gietranden & stalen eindkappen

Logo’s zijn een weerspiegeling van de identiteit van een onderneming of organisatie. Ze staan vaak symbool voor de kernwaarden van een bedrijf en zijn een herkenningspunt voor mensen. Hoe vaker een logo zichtbaar is, hoe beter mensen het bedrijf zullen onthouden (de kracht van herhaling). Vooral wanneer mensen het logo – bewust of onbewust – associëren met een positieve ervaring.

Maatwerk GreenMax

Groen is positief

Praten we over positieve ervaringen, dan praten we over groen. Groen is goed, groen is gezond, groen is mooi. Onderzoek van de Food and Agriculture Organization of the United Nations (FAO) toont zelfs aan dat de fysieke en mentale gezondheid verbetert wanneer mensen in de buurt van groen wonen. Kortom, een groene omgeving wekt positiviteit op.

Maatwerk bij exterieurinrichting

GreenMax heeft allerlei duurzame exterieurproducten om een stijlvolle, karakteristieke en bovendien groene uitstraling te creëren in de openbare ruimte. Bij een aantal producten, zoals boomroosters, cortenstalen gietranden en stalen eindkappen, is het nu ook mogelijk om hier maatwerk, zoals logo’s of andere grafische uitingen, in te laten graveren. Om mensen een positieve associatie met uw logo of merknaam te laten ervaren, is adverteren in een groene omgeving met duurzame exterieurproducten een uitgelezen kans voor uw onderneming of organisatie.

Boomroosters

Een boomrooster is een stalen rooster dat rondom de boom wordt toegepast. Het rooster biedt een beschermlaag voor de boom, omdat deze boven de wortels wordt toegepast. Zo kan er geen schade aan het fundament van de boom ontstaan.

Onze boomroosters lenen zich uitstekend voor maatwerk, omdat ze zijn vervaardigd uit dikwandig cortenstaal. Er zijn talloze mogelijkheden van grafische patronen en specifieke maatvoeringen die wij voor u kunnen produceren.

Maatwerk boomroosters - GreenMax

Project in Scheveningen: visjes gegraveerd in cortenstalen boomroosters

Cortenstalen gietranden

In het assortiment van GreenMax vindt u een breed scala aan gietranden, welke allemaal bestaan uit circulaire kunststoffen materialen. Nu is er ook een speciale editie aan deze collectie toegevoegd: de cortenstalen gietrand.

De cortenstalen gietrand heeft dezelfde werking als de kunststoffen gietrand: bomen gericht water geven, direct bij de kluit. Na drie jaar hebben gietranden meestal hun belangrijkste taak voldaan; ze hebben jonge bomen een goede start gegeven om uit te groeien tot volwassen, functionele bomen. Wanneer het zover is, kan de cortenstalen gietrand eenvoudig losgeschroefd worden en bij de volgende boom worden toegepast. Cortenstaal is sterk en weerbestendig materiaal en kan daardoor wel tientallen jaren worden hergebruikt.

De cortenstalen gietrand is exclusief verkrijgbaar in maatwerkuitvoering. Vanwege onze eigen productie zijn er veel verschillende maatwerkuitvoeringen mogelijk, welke op korte termijn gerealiseerd kunnen worden.

Gietrand cortenstaal maatwerk - GreenMax

Project in Gemeente Gooise Meren: tekst gegraveerd in cortenstalen gietrand

Stalen eindkappen

GreenMax heeft thermisch verzinkt stalen, RVS, gesheradiseerd stalen en cortenstalen eindkappen in het assortiment. Deze eindkappen zijn bedoeld als afsluiting voor onze beluchtings- of bewateringsbuizen. In de eindkappen zitten kleine openingen, zodat ze water- en luchtdoorlatend zijn. Deze openingen kunnen worden vervormd tot allerlei grafische uitingen. We denken graag met u mee in de mogelijkheden.

Stalen eindkap maatwerk - GreenMax

Eigen ontwerp: stalen eindkappen met GreenMax & TreeBuilders logo

Uw logo in combinatie met groen?

De exterieurproducten van GreenMax creëren een groene omgeving. Wilt u uw logo, merknaam of een andere grafische uiting extra kracht geven door ze te laten graveren in een boomrooster, stalen eindkap of cortenstalen gietrand? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder!