Boomspiegels

Boomspiegels zijn constructies rondom de boomstam, vaak geplaatst in verharde stedelijke gebieden, die zorgen voor bescherming van de boom en efficiënte afwatering. Tegelijkertijd dragen ze bij aan de esthetiek en het stedelijk groen.

Download leaflet

Waterinfiltratie in de openbare ruimte

Door de temperatuurstijging komen zware regenval en piekbuien steeds vaker voor. Voor steden is het cruciaal om effectieve maatregelen te nemen tegen deze uitdagingen. Verstening in stedelijke gebieden heeft als gevolg dat regenwater niet goed in de grond kan infiltreren en tijdens piekbuien kan het rioleringssysteem de hoeveelheid water vaak niet aan. Een oplossing hiervoor is het water te laten infiltreren op plaatsen waar het ten goede komt aan het stadsgroen en bijdraagt aan het aanvullen van het grondwater.

Boomspiegels voor een snelle afwatering

GreenMax biedt speciaal ontworpen boomspiegels die rond bomen in verharde gebieden geplaatst kunnen worden, voorzien van een goot voor snelle afwatering. Deze boomspiegels, beschikbaar in diverse designs, beschermen de boom met een verhoogde border die ook druk verlicht. Bovendien zijn ze uitstekend te combineren met de boomroosters van GreenMax.

Productspecificaties Boomspiegels

Meer ontdekken over de mogelijkheden met Boomspiegels?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan met onze experts óf vraag direct een offerte aan!

Relevante oplossingen voor exterieurinrichting

BOOMBAKKEN
BEKIJK
KANTOPSLUITING
BEKIJK
BOOMROOSTERS
BEKIJK
BOOMBEUGELS
BEKIJK
OPSLUITBANDEN
BEKIJK
MAATWERK
BEKIJK