Opsluitbanden

Opsluitbanden vormen een grens tussen het plantgat en de bestrating. Ze zorgen ervoor dat de buitenste randen van bestrating of geplaveid gebied vastgezet of afgebakend worden.

Afbakening tussen plantgat en bestrating

Opsluitbanden vormen een grens tussen het plantgat en de bestrating. Ze zorgen ervoor dat de buitenste randen van bestrating of geplaveid gebied vastgezet of afgebakend worden. Zo voorkomen opsluitbanden dat de stenen zich verplaatsen of van vorm veranderen. Hierdoor blijft het oppervlak strak en geordend.

TreePitEdging

TreePitEdging is een cortenstalen opsluitband om een begrenzing te vormen tussen bestrating en het plantgat. Het dient ter vervanging van betonbanden, waardoor TreePitEdging een zeer duurzaam alternatief is. Cortenstaal is weerbestendig materiaal met een lange levensduur.

De cortenstalen TreePitEdging is voorzien van een voetplaat, waardoor de opsluitband extra stabiel blijft staan. Daarnaast zijn er aan weerszijden van de rand montagelipjes bevestigd die aan elkaar vastgeschroefd kunnen worden, zodat de randen stevig tegen elkaar blijven staan. TreePitEdging heeft ook een dubbele bovenrand, waardoor het design van het plantgat er strak en verzorgd uitziet.

Productspecificaties Opsluitbanden

Er zijn nog geen downloads beschikbaar van TreePitEdging. Vragen? Neem contact met ons op!

neem contact op
Meer ontdekken over de mogelijkheden met Opsluitbanden?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan met onze experts óf vraag direct een offerte aan!

Relevante oplossingen voor exterieurinrichting

BOOMBAKKEN
BEKIJK
KANTOPSLUITING
BEKIJK
BOOMROOSTERS
BEKIJK
BOOMSPIEGELS
BEKIJK
BOOMBEUGELS
BEKIJK
MAATWERK
BEKIJK