AirMax

In de bebouwdge omgeving ondervinden veel jonge bomen, struiken en hagen problemen met droogte en zuurstofgebrek. Het AirMax beluchtingssysteem biedt een effectieve oplossing voor extra zuurstof.

Download leaflet

Extra zuurstof voor bomen

Het AirMax beluchtingssysteem, dat dieper in het plantvak wordt geplaatst, zorgt voor extra luchttoevoer naar de diepere wortels. De buizen van dit systeem zijn standaard extra geperforeerd voor een verhoogde diffusie. Daarnaast zijn de buizen ook leverbaar met een duurzaam polyester filterdoek (nylon kous), dat een zeer lange levensduur heeft (langer dan kokos). 

AirMax Bio: composteerbare beluchtingsbuizen

De eerste jaren na aanplant heeft een boom ondergrondse beluchting en bewatering nodig. Hierna is het systeem overbodig en blijven de kunststoffen in de grond achter. Om dit te voorkomen, wordt AirMax Bio toegepast: een composteerbaar beluchtingssysteem dat is geproduceerd uit maïszetmeel en biokunststofgranulaat Cradonyl®. Alle onderdelen van het beluchtingssysteem zijn biologisch afbreekbaar en worden binnen 3 tot 5 jaar door de natuur afgebroken. 

Waarom AirMax Bio?

  • Natuurlijk materiaal
  • 40% reductie van CO2-uitstoot bij productieproces
  • Duurzaam en ecologisch verantwoord
  • Onder de juiste omstandigheden composteert het systeem volledig
  • Voldoet aan alle eisen van biologische afbreekbaarheid (biodegradable) volgens de normen EN13432, ASTM D6400, Vincotte OK Compost

Productspecificaties AirMax & AirMax Bio

Meer ontdekken over de mogelijkheden met AirMax beluchting?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan met onze experts óf vraag direct een offerte aan!

Relevante oplossingen voor beluchting & bewatering

GIETRAND
BEKIJK
AIRMAX 45
BEKIJK
AQUAMAX
BEKIJK
LUWA
BEKIJK
AQUABAG
BEKIJK
TREEDIAPER
BEKIJK
TREEIB
BEKIJK