Voordelen van een gietrand met kokosmat

De AquaMax gietranden uit LDPE en HDPE hebben zich al jaren bewezen als de gietranden met de hoogste kwaliteit. Door de 100% UV stabiliteit en hoogwaardig gerecyclede kunststoffen bieden wij u een sterke gietrand die jarenlang hergebruikt kan worden.

Onze gietranden worden in twee soorten PE aangeboden, dit heeft te maken met de dikte van de gietrand. Onze zwarte gietrand is leverbaar in 2 mm dikte en onze groene gietranden zijn 3 mm dik. We hebben ervoor gekozen om onze zwarte gietrand van HDPE te maken zodat deze iets stugger aanvoelt (hogedichtheidpolyetheen). De groene gietranden van 3 mm worden van LDPE gemaakt (lagedichtheidpolyetheen), hierdoor zijn ze iets flexibeler. Door HDPE en LDPE te gebruiken kunnen beide diktes eenvoudig rond de boom worden gezet en blijven beide type gietranden langdurig stabiel en stevig staan.

Gietranden zijn eenvoudig te sluiten met de gietrand koppeling. Hierdoor hoeven gietranden niet meer aan boompalen vastgespijkerd te worden.Sinds enkele jaren zijn onze gietranden ook leverbaar met kokosmatten. Wij hebben deze matten in de markt gebracht om onkruid binnen de rand tegen te gaan. De kokosmatten worden vastgezet door middel van stalen pennen of biologisch afbreekbare pennen.

Uit vele gesprekken met gebruikers hebben wij ontdekt dat er drie voordelen
zijn om een kokosmat te gebruiken binnen een gietrand:

1) Voorkoming van onkruid

2) Beschermt de kluit tegen schoonspoelen

3) Langer vasthouden van vocht om uitdroging tegen te gaan

GreenMax Gietranden