BOOMVERANKERING

Boomverankering is belangrijk om de stabiliteit van een boom te waarborgen tijdens de eerste jaren van de groeifase.

Door het verankeren van de boom wordt deze in de juiste stand gehouden. Vooral bij jonge aanplant is boomverankering van belang om aanslagproblemen en inboet te voorkomen. Bij GreenMax vindt u twee verankeringsmethoden: bovengronds en ondergronds.

Onze oplossingen voor

BOOMVERANKERING

  • Kluitverankering
  • Boombanden

ONZE OPLOSSINGEN VOOR

BOOMVERANKERING

ONZE OPLOSSINGEN VOOR BOOMVERANKERING

Gebruiksvriendelijk. Veelzijdig toepasbaar. Écht groen.

KLUITVERANKERING

Kluitverankering is een efficiënte manier om bomen ondergronds te verankeren voor stabiliteit, waarbij de natuurlijke bewegingsvrijheid van de boom blijft gewaarborgd.

BEKIJK

BOOMBANDEN

De boombanden van GreenMax worden gebruikt voor het eenvoudig bovengronds verankeren van bomen, zodat deze in de juiste stand worden gehouden tijdens de groeifase. 

BEKIJK

Ondergrondse verankering

De behoefte om bomen extra steun te geven zonder onooglijke palen of boombanden wordt steeds groter. Kluitverankering is een efficiënte en betrouwbare manier om bomen ondergronds te verankeren met een goede prijs-kwaliteitverhouding. De brede gordelbanden, die met grondankers in de bodem worden bevestigd, zorgen voor een zeer sterke ondergrondse verankering van de kluit. De boom behoudt hierdoor zijn natuurlijke bewegingsvrijheid en boompalen behoren tot het verleden.

Bovengrondse verankering

Middels boompalen en boombanden wordt de boom bovengronds eenvoudig opgebonden en verankerd. De boombanden van GreenMax bestaan uit gerecyclede of biologisch afbreekbare materialen.

PRODUCTINFORMATIE

BROCHURE BOOMVERANKERING

Bekijk alle informatie voor boomverankering in onze brochure. Heeft u nog vragen of interesse in onze oplossingen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

BEKIJK BROCHURE
ADVIES OVER BOOMVERANKERING?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan met onze experts.