Terugblik op een geslaagd GreenEvent 2023

GreenEvent 2023

De zon straalde volop toen op 8 juni 2023 de allereerste editie van het GreenEvent plaatsvond op een prachtige groene buitenlocatie in Heeswijk Dinther. Na veel enthousiaste reacties te hebben ontvangen, kunnen we niet anders dan concluderen dat het GreenEvent 2023 een succes was.

Kennis, inspiratie en netwerken

GreenMax Group was de organisator van het GreenEvent. De intentie van het GreenEvent was om mensen te inspireren, kennis uit te wisselen over belangrijke thema’s die spelen binnen de groenbranche en iets leuks terug te doen voor onze relaties. Daarnaast bood het GreenEvent goede netwerkgelegenheden, wat het mogelijk maakte om nieuwe relaties en frisse ideeën tot stand te laten komen.

GreenEvent 2023

Prikkelende thema’s en inspirerende lezingen

Het GreenEvent werd geopend en begeleid door Nederlands meest bekende tv-tuinman en presentator Lodewijk Hoekstra, tevens oprichter van NL Greenlabel. Er werden lezingen gehouden, workshops gegeven en er was een GroenPlein waar bedrijven met stands stonden. Het programma van het GreenEvent bestond uit de volgende keynotes en workshops:

  • Werklandschappen van de toekomst – Renske Visscher (IVN Natuureducatie)
  • De Boommonitor – Tom Corton (Norminstituut Bomen)
  • Belang van groen ten aanzien van gezondheid – Wim Lips (LipsGroen)
  • Klimaatadaptieve standplaatsinrichting van stadsbomen – Bert van Gils & Lars van Beusekom (GreenMax Group)
  • Boombunkers dak Booking.com: van ontwerp tot groen eindresultaat – Leo van Dalen (Koninklijke Ginkel Groep)
  • Gerecycled kunststof als oplossing voor vergroening – Eric van Oss (GreenMax Group) & Joan Hanegraaf (OPACKGROUP)
  • Innovaties met een groene inspiratie voor een duurzame en uitdagende toekomst – Dr. Bob Ursem (TU Delft)
  • Totaaloplossing voor volwassen, vitale bomen – Elco van Uden (GreenMax Group) & Joris van de Vleuten (Den Ouden Groep)

Bekijk hier het volledige verslag inclusief foto’s van het GreenEvent.

Joan Hanegraaf en Eric van Oss GreenEvent

Netwerkborrel als afsluiter

Na een flinke dosis nieuwe kennis en inspiratie werd het GreenEvent afgesloten met een netwerkborrel. Onder het genot van een hapje en drankje kregen de bezoekers, standhouders en sprekers de gelegenheid om connecties te leggen, ideeën uit te wisselen en de dag na te bespreken.

Enthousiaste reacties

Aangezien het de eerste editie was van het GreenEvent, was het natuurlijk wel spannend hoe de dag zou verlopen. Het was dan ook fantastisch dat we zo veel enthousiaste reacties ontvingen, zowel van de bezoekers als van de sprekers. ‘Inspirerend’, ‘leerzaam’, ‘interessante mix van onderwerpen’, ‘uitstekend georganiseerd’ en ‘goede gelegenheid om te netwerken’ is een greep uit deze positieve reacties.

GreenEvent 2024

Veel bezoekers gaven aan te hopen dat het GreenEvent volgend jaar weer wordt georganiseerd. Nu het zo’n succesvolle en geslaagde dag is geweest, kunnen we met trots aankondigen dat er een tweede editie van het GreenEvent georganiseerd zal worden: GreenEvent 2024!

Bekijk ook: GreenEvent 2023: prikkelende thema’s, inspirerende lezingen én een stralende dag

GreenEvent GreenMax