RootControl

Het RootControl wortelweringsworteldoek wordt toegepast als een barrière om boomwortels van infrastructuur te scheiden, waardoor het opdrukken van bestrating (wortelopdruk) en schade aan kabels en leidingen door wortels wordt voorkomen.

Download leaflet

Licht en flexibel wortelweringsdoek

Wortelweringsdoek RootControl wordt gebruikt als een barrière om wortels van infrastructurele werken te scheiden, wat helpt om wortelopdruk op bestrating, verstopping van riolen en schade aan kabels en leidingen te voorkomen. Dit wortelweringsdoek is licht en flexibel, wat diverse toepassingsmogelijkheden biedt. De rollen van RootControl kunnen verticaal geplaatst worden of in een omgekeerde U-vorm ter bescherming van nutsvoorzieningen.

Restrollen RootControl

In verband met onze eigen productie komt het wel eens voor dat we restrollen van RootControl over hebben. Dit zijn kortere rollen van dezelfde hoge kwaliteit als die van de standaard RootControl. De restrollen zijn in verschillende (kortere) lengtes leverbaar tegen een scherpe prijs van €2,50/m². Alle restrollen zijn zwart, tenzij anders beschreven. 

GA NAAR UITVERKOOP

Productspecificaties RootControl

RootControl wortelweringsdoeken plaatsen

Bekijk onderstaande video en leer hoe wortelweringsdoeken op de juiste manier geplaatst worden.

Meer ontdekken over de mogelijkheden met RootControl wortelwering?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan met onze experts óf vraag direct een offerte aan!

Relevante oplossingen voor wortelwering & wortelgeleiding

TREE ROOT GUIDE
BEKIJK
ROOTBLOCK
BEKIJK
MACHINAAL INBOUWEN
BEKIJK