Dakgootroosters

Het ideale hulpmiddel voor de herfst is hier! In dit kleurrijke seizoen, met vuurrode, amberkleurige en warmgele bladeren aan de bomen, komt vaak het probleem van verstopte dakgoten voor. GreenMax biedt een eenvoudige en effectieve oplossing met circulaire dakgootroosters.

Tunnel voor regenwater

De dakgootroosters van GreenMax, ontworpen om bladeren uit de dakgoot te houden, zijn tubevormig. Ze zijn gemakkelijk te plaatsen zonder gereedschap; de dakgootroosters worden in de dakgoot gelegd, waar ze vanzelf uitzetten en zich vastklemmen. Dit creëert een tunnel waardoor regenwater ongehinderd naar de regenpijp kan stromen, waardoor verstoppingen worden voorkomen.

Vorst- en UV-bestendige dakgootroosters

De twee beschikbare maten van de roosters passen in bijna alle soorten en maten goten. Ze zijn vorst- en UV-bestendig en zwart van kleur. De roosters zijn 23 en 30 cm breed, 3 meter lang en worden per 5 stuks verpakt (15 meter in totaal). Het rooster van 23 cm met een diameter van 9,4 cm is geschikt voor goten van 70-110. Het rooster van 30 cm met een diameter van 14,3 cm is geschikt is voor goten van 110-150 mm.

Productspecificaties Dakgootroosters

Er zijn nog geen downloads beschikbaar van Dakgootroosters. Vragen? Neem contact met ons op!

neem contact op
Meer ontdekken over de mogelijkheden met Dakgootroosters?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan met onze experts óf vraag direct een offerte aan!

Relevante aanvullende oplossingen

AMFIBIEËNSCHERMEN
BEKIJK