GreenMax komt met TRG hoekprofiel

Een ideaal hulpmiddel voor bomen in de stad, ter voorkoming van wortelopdruk. De wortels van de boom worden (net) iets dieper de grond ingestuurd waardoor wortelopdruk sterk wordt gereduceerd.
 

Stevige wortelpanelen

De panelen zijn 2 mm dik, hebben uiteraard geleidingsribben en wortelankers maar daarnaast ook een dubbele bovenrand. Deze dubbele bovenrand is ter voorkoming van wortel overgroei. Het paneel steekt altijd iets boven het maaiveld uit, zodat wortels niet over het paneel kunnen groeien.

Dubbele rand voor nette installatie

Door de stevige dubbele rand is een visueel strakke en nette installatie mogelijk.
Deze rand zorgt bij betreding van de schermen ervoor dat de rand niet beschadigt, breekt of snijdt. Een gebroken scherm biedt direct ontsnappingsmogelijkheden voor de wortels, waardoor de functionaliteit van het scherm minder wordt.

Flexibele panelen niet strak qua afwerking

De panelen worden door deze sterke dubbele bovenrand erg stug en ook minder flexibel. Dit komt uiteraard ten goede van het einddoel op de langere termijn. Wel is het nadeel van deze niet flexibele schermen dat de panelen lastiger in een 90° graden hoek te zetten zijn.

 

TRG panel met 90 graden hoek.

GreenMax komt nu met een oplossing; een TRG paneel in de vorm van een 90° graden hoek. De hoek is aan beide zijden gekoppeld aan een in- en uitschuifbaar TRG paneel zodat deze ten alle tijden voor iedere afmeting van het plantgat toepasbaar is. Op deze manier kunt u mooie 90° graden hoeken creëren in ieder plantgat. De nieuwe hoekprofielen zijn vanaf eind januari verkijgbaar bij GreenMax.

Bent u geïnteresseerd in de prijzen of wilt u graag extra uitleg over dit product, neem dan contact met ons op.