Gratis ophaalservice voor gietranden

Om verspilling tegen te gaan en een circulaire economie te stimuleren, bieden we onze klanten de unieke mogelijkheid om gebruikte gietranden kosteloos op te laten halen door onze eigen transporteurs.

bekijk spelregels

Gietranden zijn uitstekend te recyclen

Wist u al dat nagenoeg het gehele assortiment van GreenMax circulair is? Dat houdt in dat onze producten zijn geproduceerd uit gerecycled materiaal én opnieuw gerecycled kunnen worden.

Onze gietranden zijn hier een goed voorbeeld van. Gietranden hebben meestal na 3 jaar hun belangrijkste taak voldaan: ze hebben de jonge boom een goede start gegeven om uit te groeien tot een volwassen, functionele boom. Hierna zou u normaal gesproken tussen twee opties kunnen kiezen: 1) de gietranden inleveren bij het plastic afval of 2) de gietranden hergebruiken voor nieuwe aanplant.

Wanneer er voor de eerste optie wordt gekozen, blijkt in de praktijk helaas dat gebruikte gietranden vaak alsnog in de restcontainer belanden en verbrand worden. Dit is een enorme verspilling, omdat de gebruikte gietranden volledig te verwerken zijn tot een nieuw product.

Gratis ophaalservice voor gietranden

Om deze verspilling tegen te gaan, bieden we bij GreenMax onze klanten de duurzame en unieke mogelijkheid om gebruikte gietranden kosteloos op te laten halen door onze eigen transporteurs. De gebruikte gietranden worden gerecycled tot een nieuw product. Op deze manier hebben we van begin tot eind zicht op het recyclingproces en maken we de cirkel rond.

Recyclen doen we samen

Naast het feit dat u geen stortkosten hoeft te betalen en volledig wordt ontzorgd wanneer u de gebruikte gietranden laat ophalen door GreenMax, weet u ook zeker dat ze op de juiste plek terechtkomen en daadwerkelijk worden gerecycled. Zo draagt u uw steentje bij aan een circulaire economie en gaan we samen verspilling tegen.

De spelregels

Er zijn een aantal voorwaarden verbonden aan de ophaalservice voor gietranden:

Milieubewuste routes

Daar wij het milieu zo weinig mogelijk willen belasten, is ons streven om het transport zo efficiënt mogelijk in te richten. Uiteraard is het ook altijd mogelijk om de gietranden zelf af te leveren bij GreenMax.

GIETRANDEN INLEVEREN

Heeft u gebruikte gietranden die u graag door GreenMax wilt laten ophalen? Dien dan een ophaalverzoek bij ons in!