Vacature: magazijnmedewerker

Bomen in de stad groeien vaak niet vanzelf. Vaak wordt er niet bij stilgestaan dat stadsbomen extra ondersteuning en hulpmiddelen nodig hebben om uit te kunnen groeien tot volwassen bomen. Dat terwijl bomen van onschatbare waarde zijn in een toenemende wereld van beton, bestrating en bebouwing.

Laten we ons eerst even voorstellen…

GreenMax is een groeiend, innovatief en aansprekend (inter)nationaal bedrijf in een prachtige markt. We inspireren en adviseren klanten om samen tot de beste oplossingen te komen voor bomengroei in de openbare ruimte. Met ons team van specialisten zorgen we ervoor dat bomen de juiste hulpmiddelen krijgen om goed te kunnen groeien. Tegelijkertijd zorgen we ervoor dat groen en grijs elkaar niet in de weg zitten, maar juist hand in hand samengaan.

Ontwerper, producent & leverancier

GreenMax levert niet alleen duurzame en innovatieve groenoplossingen, maar is ook de ontwerper én producent daarvan. Wij geloven dat we het beste bijdragen aan een duurzame, groene wereld als we daarvoor afgeschreven kunststoffen aanwenden tot nieuwe producten. Kunststoffen zijn hier uiterst geschikt voor, omdat ze een erg lange levensduur hebben en uitstekend recyclebaar zijn. Daarom richten wij ons altijd sterk op het gebruik van gerecyclede kunststoffen en zijn onze producten nagenoeg volledig circulair.

Genoeg over ons, nu over jou!

Voor ons magazijn zijn we op zoek naar magazijnmedewerker. Herken je jezelf in de volgende punten en ben je op zoek naar een mooie functie in een fijn team? Dan ben jij de magazijnmedewerker waar we naar op zoek zijn!

 • Je vindt het leuk om gevarieerd werk te doen
 • Je bent gedreven, weet van aanpakken en bent nauwkeurig
 • Je vindt het fijn om veel eigen verantwoordelijkheid te hebben
 • Je hebt ervaring in de logistieke sector (orders picken, laden/lossen van vrachtwagens etc.)
 • Je hebt een heftruck & reachtruck certificaat (dit is een pré, je kunt deze ook bij ons halen)
 • Je bent voor 32-40 uur per week beschikbaar
 • Je beheerst de Nederlandse taal

Kun je niet alle punten afvinken, maar wel een heleboel? Haak dan vooral niet af. Binnen GreenMax zijn er genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen of om je kennis en vaardigheden bij te spijkeren.

Wat mag je van ons verwachten?

Je komt te werken in een fijn, hecht en gedreven team met verschillende talenten. Bij GreenMax heerst er een prettige, ontspannen werksfeer waarbij iedereen iets voor elkaar over heeft. We helpen elkaar graag vooruit wanneer dat nodig is.

Naast het fijne team en het mooie en uitdagende werk, hebben we nog veel meer in petto:

 • De leukste bedrijfsuitjes
 • Iedere vrijdag een heerlijke lunch van het bedrijf
 • Een gezellige vrijmibo
 • Zo nu en dan een gezonde portie humor
 • Een inwerkschema, zodat je je de eerste week al direct thuis voelt en je collega’s leert kennen
 • Last but not least: een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Zie jij jezelf al werken bij GreenMax?

Ben je enthousiast geworden? Mail jouw motivatiebrief met CV t.a.v. Elco van Uden naar sollicitatie@greenmax.eu en wie weet word jij binnenkort onze nieuwe collega!

Heb je vragen over de vacature, dan neem gerust contact met ons op. Acquisities naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.