GreenEvent 2023

Dé dag voor kennis & inspiratie op groengebied!

Het GreenEvent is dé dag voor kennis en inspiratie op groengebied. Met trots kondigen we dit jaar de allereerste editie van het gloednieuwe GreenEvent aan. Bent u erbij?

GreenEvent 2023

Dé dag voor kennis & inspiratie op groengebied!

Het GreenEvent is dé dag voor kennis en inspiratie op groengebied. Met trots kondigen we dit jaar de allereerste editie van het gloednieuwe GreenEvent aan!

Toonaangevende sprekers komen deze dag hun verhaal vertellen over belangrijke thema’s binnen de groenwereld, zoals klimaatadaptatie, groen en gezondheid, werklandschappen van de toekomst en bewonderenswaardige innovaties.

Het GreenEvent biedt een uitgebreid programma met lezingen, workshops en netwerkmogelijkheden. De dagvoorzitter is Lodewijk Hoekstra, Nederlands meest bekende tv-tuinman en presentator.

Sprekers van onder andere TU DelftNorminstituut Bomen en IVN Nederland zullen deze dag hun kennis delen en inspirerende verhalen vertellen. Naast de bevlogen sprekers, staan er ook vooruitstrevende bedrijven en organisaties met stands om u graag uitleg te geven over specifieke onderwerpen, zoals het bodemleven, groen in de infrastructuur, bomen gezond oud laten worden in de stad en nog veel meer.

Het GreenEvent is een unieke kans om te netwerken met professionals uit de groenwereld en om nieuwe ideeën op te doen voor uw bedrijf of organisatie.

Zien wij u 8 juni 2023 op het GreenEvent in Heeswijk Dinther?

GreenEvent 2023 wordt mede mogelijk gemaakt door:
GreenEvent 2023

Veelgestelde vragen

GreenEvent 2023 wordt georganiseerd door GreenMax Group (GreenMax, TreeBuilders & GreenGuard). Dit jaar organiseren we de eerste editie van GreenEvent 2023!

Het GreenEvent 2023 vindt plaats op 8 juni 2023 op locatie Resort Life is Good in Heeswijk Dinther. Van 9:00 tot 16:00 is er een boeiend programma met inspirerende sprekers. Daarna is er een netwerkborrel waarin u kunt netwerken met professionals uit de groenbranche.

GreenEvent 2023 is ervoor bedoeld om kennis en inspiratie op te kunnen doen binnen de groenbranche. De nieuwste trends, ontwikkelingen en innovaties komen aan bod. Na deze dag bent u helemaal op de hoogte van al het nieuws binnen de groenwereld én een heleboel inspiratie voor uw bedrijf of organisatie.

Het programma van het GreenEvent vindt u hier.

Het GreenEvent biedt een uitgebreid programma met lezingen, workshops en netwerkmogelijkheden. De dagvoorzitter is Lodewijk Hoekstra, Nederlands meest bekende tv-tuinman en presentator. Sprekers van onder andere TU Delft, Norminstituut Bomen en IVN Nederland zullen deze dag hun kennis delen en inspirerende verhalen vertellen.

Naast de bevlogen sprekers, staan er ook vooruitstrevende bedrijven en organisaties met stands om u graag uitleg te geven over specifieke onderwerpen, zoals het bodemleven, groen in de infrastructuur, bomen gezond oud laten worden in de stad en nog veel meer.

Ja, de toegang voor GreenEvent 2023 is gratis!

Meld u aan voor GreenEvent 2023 via www.greenevent2023.com of door een e-mail te sturen naar greenevent@greenmax.eu!

U kunt zich aanmelden voor GreenEvent 2023 via onze website www.greenevent2023.com. Klik op ‘aanmelden’ (bovenin de menubalk) en meld u aan. U kunt zich ook aanmelden door een e-mail te sturen naar greenevent@greenmax.eu.

Mocht u hier vragen over hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via greenevent@greenmax.eu of via +31 413 294447.

Ja, er is gratis parkeergelegenheid op het terrein! Om er zeker van te zijn dat er voldoende parkeerplekken zijn én uiteraard uit duurzaamheidsperspectief, vragen we u zoveel mogelijk te pendelen naar het event.

Ja, er wordt een heerlijke lunch verzorgd! Heeft u allergieën? Meldt dit van tevoren even aan ons via greenevent@greenmax.eu, zodat we daar rekening mee kunnen houden.

Staat uw vraag niet tussen de veelgestelde vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via greenevent@greenmax.eu of via +31 413 294447!

Bent u bij GreenEvent 2023?

Mis deze dag vol kennis & inspiratie op groengebied niet en meld u nu aan voor GreenEvent 2023!

GreenEvent 2023