VACATURE ALERT!

Commercial Trainee

Ben je op zoek naar een mooie startersfunctie of klaar voor de volgende stap in je carrière? Bij een bedrijf dat zich voor de volle 100% inzet om een mooie bijdrage te leveren aan een groene, toekomstbestendige leefomgeving? En je bent toevallig ook nog eens op zoek naar een functie als commercial trainee?

Dan hoef je niet verder te zoeken, want je hebt zojuist de perfecte vacature gevonden!

Laten we ons even voorstellen

Waarschijnlijk heb je onze website allang doorgespit, maar we vinden het toch zo netjes om ons even voor te stellen. We houden het kort, want je zit vast niet te wachten op een grote lap tekst.

We krijgen wel eens de vraag: ‘Hoe zou je GreenMax omschrijven in één zin?’ Een lastige vraag als je het aan een bedrijf stelt al 30 jaar ervaring heeft, in 30 landen actief is én ook nog eens een enthousiast en gemotiveerd team heeft, maar we doen toch een poging:

GreenMax draagt bij aan de leefbaarheid van iedere bebouwde omgeving met de inzet van circulaire en innovatieve groenoplossingen.

Nu ontstaat er vast een frons op je voorhoofd. Begrijpelijk, want nu weet je nog niet hoe het is om te werken bij GreenMax. Daarom hebben we dit aan je (toekomstige) collega’s gevraagd:

“GreenMax is een plek waar je wordt uitgedaagd. We hebben een team met korte lijnen en een fijne samenwerking. Als je iets wilt weten of ergens hulp bij nodig hebt, wordt er alle tijd genomen om het aan je uit te leggen. Je bent echt part of the team. Daarnaast vind ik het erg mooi dat je van A-Z het proces van onze producten kunt meemaken. Van het bedenken tot het produceren tot het in de markt zetten van een product.”

Robin Driessen

Inside Sales & Marketing

“Wat ik mooi vind aan werken bij GreenMax, is onze innovatiedrang en vooruitstrevende blik. We hebben een ambitieus team met veel vakdisciplines. Daarnaast hebben we een goede mix tussen junioren en senioren in ons team. Die omgang met elkaar vind ik erg leuk!”

Bert van Gils

Product Consultant

“GreenMax is een innovatief en duurzaam bedrijf dat zowel nationaal als internationaal flink aan het groeien is. Wat ik zo mooi vind aan GreenMax, is dat we niet alleen zeggen dat we duurzaam zijn, maar dat we dat ook écht zijn. Dagelijks werken we eraan om de bebouwde omgeving groener te maken met onze circulaire oplossingen. Dit, in combinatie met een leuk team dat niet ontbreekt aan een gezonde portie humor, maakt werken bij GreenMax iedere dag leuk!”

Isa van Oss

Marketing

“Dagelijks heb je bij GreenMax contact met onze klanten, distributeurs en dealers gevestigd in 30+ landen binnen Europa en het Midden-Oosten. Binnen een groeiend team van fijne collega’s werken we samen aan het doel onze (inter)nationale klanten en partners te voorzien van de meest duurzame en innovatieve groenoplossingen. Elke dag haal ik weer energie uit het inspireren en adviseren van onze klanten om samen tot de beste oplossingen voor een toekomstbestendige leefomgeving te komen.”

Sander van Eijndhoven

Accountmanager

Genoeg over ons, nu over jou!

We kunnen natuurlijk over onszelf blijven vertellen, maar waar we zijn natuurlijk veel benieuwder naar jou!

Kun je niet alle punten afvinken, maar wel een heleboel? Haak dan vooral niet af. Binnen GreenMax zijn er genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen of om je kennis en vaardigheden bij te spijkeren.

Jij…

  • …wilt voldoening uit je werk halen. Iedere dag werken aan een groene, toekomstbestendige leefomgeving spreekt je wel aan.
  • …hebt een afgeronde hbo-opleiding, bijvoorbeeld HAS of Larenstein.
  • …bent een teamplayer (en dan bedoelen we niet alleen tijdens onze potjes tafelvoetbal in de lunchpauze 😉), maar hebt er ook geen problemen mee om zelfstandig aan de slag te gaan.
  • …hebt er geen moeite mee om een mailtje te typen in correct Nederlands of Engels. Komen de woorden ‘schnitzel’ of ‘croissant’ ook nog eens vloeiend uit jouw mond? Kortom, beheers jij ook de Duitse en Franse taal? Dan is dat een grote plus!
  • …kijkt ernaar uit om 36-40 uur per week met je collega’s door te brengen.
  • …hebt zelfs al kennis van Microsoft Dynamics (dit is een pré).

Wat mag je van ons verwachten?

Werken bij GreenMax is niet voor niets zo leuk en wel daarom:

Iedere vrijdag hebben we een heerlijke lunch van het bedrijf. De werkweek sluiten we af met een gezellige vrijdagmiddagborrel.

Op jouw eerste werkdag hoef je je niet te vervelen; we hebben een leuk inwerkschema voor je in petto. Zo voel je je al direct thuis en leer je je collega’s meteen beter kennen.

We zorgen er niet alleen voor dat bomen goed kunnen groeien, we vinden het ook belangrijk dat jíj kunt groeien. Daarom zijn er bij ons genoeg doorgroeimogelijkheden.

Last but not least: we bieden je een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Zie jij jezelf al werken bij GreenMax?

Hopelijk hebben we ons enthousiasme op je over weten te brengen. Dus, wil je aan de slag als commercial trainee bij GreenMax? Mail je motivatiebrief met CV naar sollicitatie@greenmax.eu en wie weet word jij binnenkort onze nieuwe collega!

Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact met ons op. Acquisities naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.