Werken bij GreenMax Group als

Business Developer

Solliciteer nu!
Stel je voor…

Hoe zou het zijn als je iedere werkdag opstaat met het doel om een groene, toekomstbestendige leefomgeving te creëren waar de volgende generaties gezond in kunnen opgroeien? Dat je persoonlijke drijfveer voor duurzaamheid en je passie voor groen ook de kern vormen van je carrière?

Werken bij GreenMax Group

Bij GreenMax Group verwelkomen we graag een Business Developer binnen ons team. Waarom zou je voor ons kiezen?

Een groene, gezonde leefomgeving is iets waar je je met volle overtuiging voor inzet.

Een circulaire economie vind jij, net als wij, erg belangrijk. We recyclen niet voor niets al ruim 25 jaar plastic afval tot nieuwe producten die de ontwikkeling van bomen ondersteunen.

Je bent al thuis in de markt waarin we actief zijn en hebt ideeën over hoe je jouw expertise kunt benutten om bij te dragen aan onze missie.

Contact maken met mensen is geen hogere wiskunde voor je. Jij bent een échte doener: je bent proactief, resultaatgericht en zet ideeën en plannen om in concrete acties.

Je krijgt er energie van om zo nu en dan een trip te maken naar het buitenland om onze missie daar voort te zetten. Werk mee aan gave projecten, zoals de Eiffeltoren en Disnleyland in Parijs of het Pearling Path in Bahrein, maar ook bijzondere plekken in Nederland, zoals iconische stadspleinen en dierentuinen.

Je verdient graag een mooi salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Begrijpelijk. Daar gaan we het over hebben tijdens een kop koffie 😉

Sluit jij aan bij ons team?

Dan nodigen we jou graag uit voor een kop koffie. 

Ik kom graag op de koffie!

“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Doe je mee aan onze missie? Solliciteer direct!

Solliciteer nu